Kassakort arbetsförmedlingen

Hur fungerar ett kassakort?

Kassakort är ett slags kort som du ska fylla i dag för dag när du får ersättning från a-kassan. Du kan enkelt fylla i kortet online på din a-kassas hemsida.

När får man pengar från a-kassan?

Du kan även skicka in två kassakort i taget och då få din ersättning var … Du måste även vara registrerad som Arbetssökande hos Arbetsförmedlingen och …

Ersättning från a-kassa – Arbetsförmedlingen

För att få ersättning från en a-kassa ska du vara inskriven som arbetslös på Arbetsförmedlingen. Du ska kunna och vilja ta ett jobb direkt. Det får inte finnas …

A-kassa är pengar som du kan få när du är arbetslös. Här kan du läsa om vilka villkor som gäller och hur du ansöker om ersättning.

Så här tidrapporterar du – Unionens a-kassa

Så här tidrapporterar du

Om du inte längre söker ersättning från oss ska du sluta skicka tidrapporter. Kom ihåg att meddela Arbetsförmedlingen att du inte längre är arbetssökande.

Så här fyller du i tidrapporten – Handelsanställdas förbund

På tidrapporten fyller du i vad du gjort varje vecka så att vi kan betala ut ersättning till dig. Det är viktigt att du lämnar rätt uppgifter.

Så fyller du i tidrapporten – Kommunals A-kassa

Så fyller du i tidrapporten| Kommunals A-kassa

för 6 dagar sedan — Är du med i ett program via Arbetsförmedlingen? Du behöver inte tidrapportera om du är inskriven i en arbetsmarknadsutbildning eller ett …

För att få a-kassa behöver du varje vecka skicka in en tidrapport. Tidrapporten fyller du i på vår e-tjänst Mina sidor .

Skicka in tidrapport – YouTube

Tidrapportera varje vecka – Akademikernas a-kassa

Vi kan inte betala ut ersättning för tidrapporter som är äldre än nio månader. 4. Kom ihåg: Rapportera också till arbetsförmedlingen varje månad.

Hur tidrapporterar man till a-kassan? Här hittar du alla svaren.

Tidrapportera varje vecka – Akademikernas a-kassa

Avsnitt 14 – Ansökan om ersättning, elektronisk överföring och uppgiftsskyldighet i vissa fall

17 dec. 2018 — Lag (2020:1255) . Uppgiftsskyldighet. 48 a § Arbetsförmedlingen skall till en arbetslöshetskassa lämna de uppgifter om en arbetssökande som har …

Ansökan om ersättning, elektronisk överföring av vissa uppgifter till arbetslöshetskassan och uppgiftsskyldighet enligt 47-48 §§ ALF.

Avsnitt 14 – Ansökan om ersättning, elektronisk överföring och …

Du kan också få information och även fylla i dina kassakort via Internet. … På kassakorten Anmäl dig på Arbetsförmedlingen din första arbetslösa dag.

Keywords: kassakort arbetsförmedlingen