Swedbank fastighetsbyrå skellefteå

Din mäklare i Skellefteå – Fastighetsbyrån

Söker du en mäklare i Skellefteå? Fastighetsbyrån är en engagerad fastighetsmäklare som har den mest kompletta mäklartjänsten som hela tiden ligger i …

Söker du en mäklare i Skellefteå? Vi är en engagerad fastighetsmäklare som har den mest kompletta mäklartjänsten.

Södra lasarettsvägen 10, Centralt, Skellefteå – Fastighetsbyrån

Nu finns tillfälle att förvärva en riktigt fin trerummare i Skellefteå centrum med härlig inglasad västerbalkong. Här får du ett trivsamt boende på femte …

Nu finns tillfälle att förvärva en riktigt fin trerummare i Skellefteå centrum med härlig inglasad västerbalkong. Här får du ett trivsamt boende på femte våningen i ett hus som byggdes 2009 så känslan av nyproduktion finns fortfarande i lägenheten. Självklart finns hiss till lägenheten och garageplats finns ledigt i parkeringshuset bredvid. Här bor du i Skellefteå centrum med restauranger i toppklass och affärer längs gågatan, men ändå nära lugnet och vackra gångstråk, älvspromenaden, Nordanå mm. Genom hiss eller trappor tar du dig upp till femte våningen och denna fantastiska 3:a. Lägenheten har egen entré från loftgång. Hallen välkomnar dig in i lägenheten. Här finns ett klinkergolv med elektrisk golvvärme och plats för avhängning. Längre in i hallen finns ytterligare förvaring bakom praktiska skjutdörrar där man hittar ett Elfa-hyllsystem. Badrummet ligger intill hallen med kakel, klinker, dusch och tvättavdelning. Köket ligger med fönster mot öst och norr. Vit köksinredning med bänkskiva i granit och rymlig matplats. Mellan kök och vardagsrum ligger ett av lägenhetens sovrum, med fönster i två väderstreck. För den som hellre önskar en förlängning av vardagsrummet här så går det utmärkt att göra om detta t ex till en matplats. Vardagsrummet ligger mot väster med stora härliga fönsterpartier och utgång till den inglasade balkongen. Tack vare den femte våningen får man en härlig höjd och vy mot horisonten från både vardagsrummet och balkongen. På balkongen kan du förlänga utesäsongen tack vare inglasningen, så redan från tidig vår till sen höst passar det ypperligt att sitta och njuta där. Innanför vardagsrummet finns det största sovrummet med fönster i väst och tre garderober. Hela lägenheten har sobra färgval och fint ekparkettgolv. I föreningen finns 32 lägenheter samt gemensamhetsytor i källaren så som bastu, relax, gym, vallabod, övernattningsrum och samlingslokal. Till lägenheten hör ett rymligt förråd beläget i källaren. Parkeringsplatser finns i parkeringshuset bredvid.Denna lägenhet bjuder på allt och lite till. Missa inte denna pärla! Vi ses på visning!

Fastighetsbyrån Skellefteå – Hemnet

Fastighetsbyrån Skellefteå. Visa telefonnummer … Dirigentvägen 54. Sjungande Dalen, Skellefteå kommun. Fastighetsbyrån Skellefteå. 1 095 000 kr.

På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.

▷ Fastighetsbyrån Swedbank, Skellefteå – cylex lokal sökning

Kontrollera Fastighetsbyrån Swedbank i Skellefteå, Skepparg. 10 på Cylex och hitta ☎ 0910-159…, kontaktdaten, ⌚ öppettider.

Mäklare i Skellefteå – Svensk Fastighetsförmedling

Mäklare i Skellefteå | Svensk Fastighetsförmedling

Letar du mäklare i Skellefteå? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har …

Behöver du en mäklare i Skellefteå? Vi hjälper dig att få ut det mesta av din bostadsaffär – välj fastighetsmäklaren med koll på Skellefteå!

Fastighetsbyrån Swedbank i Skellefteå Öppettider – HittaÖppna

30 jan. 2023 — Hitta öppettider för företaget Fastighetsbyrån Swedbank i Skepparg. 10, 931 30, Skellefteå liksom andra kontaktuppgifter som adress, …

Din mäklare i Skellefteå – HusmanHagberg

Mäklare i Skellefteå | HusmanHagberg din lokala fastighetsmäklare

Funderar du på att köpa bostadsrätt eller fritidshus i eller omkring Skellefteå så hjälper våra mäklare dig att hitta ditt nästa boende baserat på dina önskemål …

Söker du mäklare i Skellefteå? Våra erfarna och engagerade mäklare finns här för dig när du ska köpa, sälja eller värdera din bostad.

Fastighetsmäklare Skellefteå (15 Sökträffar) – Företag – Hitta.se

Uppgifter om Fastighetsmäklare i Skellefteå. … Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå. Checkbox … Swedbank Kommersiella Fastigheter.

Bostäder till salu i Skellefteå, Västerbotten

Bostäder till salu i Skellefteå, Västerbotten | Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Villor, bostadsrätter, tomter, gårdar, nyproduktion och kommersiella fastigheter till salu i hela Sverige. Hitta din nya bostad hos oss.

Emelie Lindmark, mäklare i Skellefteå med 9 omdömen

Emelie Lindmark, mäklare i Skellefteå med 9 omdömen — Hittamäklare

Efter avslutade studier på Luleå Tekniska Universitet och min tidigare arbetsplats på Swedbank, var det självklart för mig att börja arbeta på Fastighetsbyrån i …

Emelie Lindmark: fastighetsmäklare på Fastighetsbyrån i Skellefteå. Se vad Emelie har sålt, bostäder till salu och rekommendationer från tidigare kunder här.

Keywords: swedbank fastighetsbyrå skellefteå